Allmän villkor från Refillbutiken


Prisförändringar

Refillbutiken förbehåller sig för tekniska fel i prisfil, tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.

Retur

OBS! mejla oss på e-postadress längst ner på sidan eller via kontaktformuläret och meddela att du vill utnyttja ångerrätten innan du skickar tillbaka några varor.

Vad gäller om jag vill returnera min beställning?

Vid retur av toner/bläckpatroner/trumma så måste förpackningen vara obruten samt alla säkringar/skydd ska finnas kvar och eventuell försluten innerpåse får ej vara öppnad för att varan ska kunna returneras mot sitt fulla värde. Om varan är testad/öppnad förbehåller vi oss rätten att göra prisavdrag för den värdeminskning som det eventuellt innebär. Använda skrivartillbehör som bläckpatroner och toner innebär en värdeminskning med merparten av varuvärdet. Detta pga. varan räknas som förbrukad och ej får säljas vidare. Tänk på att du själv ansvarar för att returen kommer fram. Om varan försvinner eller förstörs under returen är det alltså du som ansvarar för förlusten eller skadan. Alla returer som inkommer till oss kontrolleras och bedöms. Det är först efter att returen blivit godkänd som återbetalning sker. Vi kommer endast återbetala för produkterna som du har returnerat, inte för frakten. Vi kan bara ta emot returer som antingen skickats som företagspaket direkt till vår gatuadress. Du ansvarar för att returen kommer fram. Om du vill kunna spåra din försändelse rekommenderar vi att du skickar den med ett kollinummer.

Returen ska skickas tillbaka som ett FÖRETAGSPAKET till oss andra typer av fraktsätt kan vi inte ta emot till vårt lager.

Returadressen för återsändande är:

Refillbutiken
Munkerudsvägen 30
684 32 Munkfors


Reklamationer

Vi gör alltid vårt yttersta för att du ska få varor av högsta kvalitet men ibland kan det bli fel. Om du har fått en skadad eller felaktig vara på en bläckpatron eller lasertoner ber vi dig att kontakta oss via e-postadressen: info@refillbutiken.com Om det visar sig att produkten inte är defekt så skickas den tillbaka till dig och du som kund får betala returfrakten och frakt tillbaka till dig. En felsökningsavgift kan debiteras också i vissa fall.

Återbetalningar

Återbetalningen sker inom 10 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din retur fakturor krediteras och skickas ut på nytt kortbetalningar och direktbetalning via bank återbetalas via Billmate.

Felbeställning

För att undvika missförstånd och felbeställningar är det viktigt att läsa genom specifikationen på orderbekräftelse och följesedel vid felbeställning så får kunden stå för frakten. 

Ångerrätt

Som privat kund har du alltid 14-dagars ångerrätt när du handlar hos oss ångerrätten löper från tidpunkten då du mottar din vara. Om du vill utnyttja din ångerrätt ska du meddela vår kundtjänst detta inom 14 dagar efter mottagandet du kan skicka ett mejl.

Du kan inte utöva din ångerrätt genom att vägra att ta emot eller hämta varan utan att tydligt meddela oss först kontakta oss alltid via e-postadressen innan ni vill returnera produkten kontakta oss alltid innan ni vill returnera produkten. Du bär alltid själv kostnaderna för returfrakt och det är också du som kund som är ansvarig för eventuella skador på varorna under transporten på väg tillbaka till oss. Du har 14 dagars frist att skicka varan retur till oss från tidpunkten då du meddelar oss att du vill använda dig av din ångerrätt. Om möjligt ska du alltid returnera varor i originalförpackningen, eftersom varans värde kan försämras om originalförpackningen fattas. Så snart vi kan efter mottagande av returen genomför vi återbetalning eller kreditering av faktura beroende av valt betalsätt.

Du har inte ångerrätt om

Varan är använd förpackningen är bruten eller om skyddsfilm är avtagen för att ångerrätt skall kunna åberopas så krävs det att förpackningen skall vara i oskadd samt att varan skall vara oanvänd och ouppackad. Skyddsplast och dylikt inte får vara bruten är tejpen en gång borttagen på bläckpatronen, lasertoner eller trumma är den att betrakta som 100% förbrukad vad gäller värdet.

Ej utlöst order och retur

Obs att inte hämta en beställning kostar pengar! Om vi får tillbaka en försändelse som inte lösts ut från utlämningsstället förbehåller sig Refillbutiken rätten att debitera kostnader som uppstår i samband med denna retur (detta gäller även om du ångrat ditt köp). Om du som kund inte löser ut ditt paket kommer Refillbutiken debitera dig kostnaden för fraktkostnad tur och retur. Därutöver tillkommer en kostnad för administrativa kostnader.

Felskrivningar

Refillbutiken reserverar sig för eventuella felskrivningar på vår hemsida. Bilderna på varorna avser att illustrera varorna men återger inte nödvändigtvis varornas exakta utseende eller beskaffenhet ibland vissa produkter kan skilja sig från bilden på webbsidan. Refillbutiken förbehåller sig rätten att ändra samtlig information inklusive men inte begränsat till tekniska specifikationer produkterbjudanden och priser utan föregående avisering. Refillbutiken reserverar sig för slutförsäljning och förändringar i produktsortimentet. Även om vi gör vårt bästa för att tillhandahålla relevant information är bilderna endast avsedda att ge ett allmänt intryck och själva produkten kanske inte nödvändigtvis ser exakt ut som bilden. Om det finns skillnader mellan produkttitel, beskrivning och bild gäller produktens titel. Om något inte är klart, vänligen maila oss innan du beställer! Vi förbehåller oss rätten att göra tryckfel, prisändringar och specifikationer utan föregående meddelande.