Allmän villkor från RefillbutikenRetur

Mejla oss på e-postadress längst ner på sidan eller via kontaktformuläret och meddela att du vill utnyttja ångerrätten innan du skickar tillbaka några varor. För att kunna ångra köpet måste varan vara i väsentligt oförändrat skick när den returneras detta betyder att varan endast får ha förändrats i obetydlig grad från tidpunkten då du tog emot varan. Skyddsplast och dylikt inte får vara bruten är tejpen en gång borttagen på bläckpatronen, lasertoner eller trumma är den att betrakta som 100% förbrukad vad gäller värdet. I de fallen där en använd vara lämnas tillbaka eller på annat sätt skadats av dig som kund har vi rätt att dra av värdeminskningen när vi återbetalar dig.

Reklamationer

Vi gör alltid vårt yttersta för att du ska få varor av högsta kvalitet men ibland kan det bli fel. Om du har fått en skadad eller felaktig vara på en bläckpatron eller lasertoner ber vi dig att kontakta oss via e-postadressen. Om det visar sig att produkten inte är defekt så skickas den tillbaka till dig och du som kund får betala returfrakten och frakt tillbaka till dig. En felsökningsavgift kan debiteras också i vissa fall. Ibland vissa produkter kan skilja sig från bilden på webbsidan.

Återbetalningar

Återbetalningen sker inom 10 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din retur fakturor krediteras och skickas ut på nytt kortbetalningar och direktbetalning via bank återbetalas via Billmate.

Felbeställning

För att undvika missförstånd och felbeställningar är det viktigt att läsa genom specifikationen på orderbekräftelse och följesedel vid felbeställning så får kunden stå för frakten. 

Ångrat köp

Kontakta oss alltid via e-postadressen eller telefon om ni vill returnera produkten. Som privatperson har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan vid nyttjande av ångerrätt betalar du (kunden) returfrakten. Så snart vi kan efter mottagande av returen genomför vi återbetalning eller kreditering av faktura beroende av valt betalsätt.

Du har inte ångerrätt om

Varan är använd förpackningen är bruten eller om skyddsfilm är avtagen för att ångerrätt skall kunna åberopas så krävs det att förpackningen skall vara i oskadd samt att varan skall vara oanvänd och ouppackad.

Ej utlöst order och retur

Obs att inte hämta en beställning kostar pengar! Om vi får tillbaka en försändelse som inte lösts ut från utlämningsstället förbehåller sig Refillbutiken rätten att debitera kostnader som uppstår i samband med denna retur (detta gäller även om du ångrat ditt köp).

Felskrivningar

Refillbutiken reserverar sig för eventuella felskrivningar på vår hemsida. Bilderna på varorna avser att illustrera varorna men återger inte nödvändigtvis varornas exakta utseende eller beskaffenhet. Refillbutiken förbehåller sig rätten att ändra samtlig information inklusive men inte begränsat till tekniska specifikationer produkterbjudanden och priser utan föregående avisering. Refillbutiken reserverar sig för slutförsäljning och förändringar i produktsortimentet.