Låga priser med snabba leveranser beställ före 13 och vi skickar idag med billigt frakt

HP+ skrivare?

 

Varför välja en HP+ "e"-modell skrivare om det inte är ett plus?

Använder du prisvärda kompatibla-patroner? Ladda INTE ner HP+

Kontrollera om du har HP+

Har du en HP-skrivare och är detta en skrivare av "e"-modell? Då finns det en chans att du av misstag har installerat HP+. HP beskriver HP+ som ett enkelt och smart utskriftssystem. I verkligheten är HP+ inte alls så enkelt: när du installerar HP+ i din skrivare kommer skrivaren aldrig att acceptera kompatibla-patroner igen!

Tyvärr finns det för närvarande ingen lösning för att vända nedladdningen. Vi har dock listat ett antal tips för att förhindra att du av misstag installerar HP+.

RÅD:

Ladda inte ner HP+. Med HP+ kan du INTE längre använda prisvärda kompatibla-patroner! Välj därför att hoppa över detta steg i installationsprocessen.

Som du kanske vet gör HP allt den kan för att förhindra användningen av kompatibla-patroner. Därför introducerade de tidigare HP Instant Ink-prenumerationen och implementerar regelbundet uppdateringar i skrivaren, vilket försvårar utskrift med kompatibel bläck.

Nu har de kommit på något nytt: HP+. Som ett resultat kan vissa HP-användare inte använda kompatibla-patroner i sin skrivare.

Tips 1: Undvik att köpa en HP-skrivare av "e"-modell

När du vill köpa en ny HP-skrivare, undvik en HP-skrivare av "e"-modell.

Tips 2: Skapa inte ett HP-konto

Dessutom rekommenderar vi att du inte skapar ett HP-konto. Att skapa ett HP-konto säkerställer att installationen av HP+ utlöses. Ett HP-konto ger dessutom inte särskilt stort mervärde. Om du skapar ett HP-konto kommer HP att fråga om du vill ladda ner HP+ till din skrivare.

Utan ett konto kan du fortfarande skriva ut trådlöst från olika enheter.

Tips 3: Aktivera inte HP+ installationen

Borde du ha köpt någon av ovanstående skrivare? Få inte panik! Skrivaren ger dig möjlighet att installera HP+! Du kan hoppa över det här steget eller helt enkelt ignorera det!

Se till att du har stängt av de automatiska uppdateringarna av din HP-skrivare för att förhindra att uppdateringar av kompatibla-patroner blockeras. Du kan ofta stänga av de automatiska uppdateringarna genom skrivarens inställningar.

Följ dessa tips och du kan fortsätta skriva ut med HP-patroner med privata märken eller HP-toner med privata märken utan några bekymmer, vilket sparar 70% på utskriftskostnaderna!

 

Leave a comment

Log in to post comments