Låga priser med snabba leveranser beställ före 13 och vi skickar idag med billigt frakt

Betala säkert med Refillbutiken

Refillbutiken.com säljer varor via internet till privatpersoner och företag i Sverige med person- eller organisationsnummer. Hos www.refillbutiken.com vi erbjuder fakturabetalning delbetalning kortbetalning samt direktbetalning via bank (ingen fakturaavgift).

Säkra betalningar

Du kan välja mellan att betala med faktura, delbetalning, bankbetalning, kortbetalning, Mastercard, Visa faktura, Swish. Vi vill erbjuda alla betalsätt för att du ska kunna välja vilket betalsätt som passar dig bäst tryggt och säkert. Dina uppgifter lämnas aldrig ut och all hantering av känslig information sker i enlighet med rådande lagstiftning och vår integritetspolicy.

Betalning med Checkout gör det enkelt flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst.

En finess är att vi skiljer på köp och betalning först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala antingen med faktura eller konto eller med kort eller banköverföring allt är lika säkert via SSL.

Att betala med faktura innebär att du handlar tryggt och bekvämt, utan att behöva ange dina kortuppgifter och betalar först efter att du fått dina varor och fakturan skickats via e-post.

Detta erbjuder vi dig:

- 14 dagars betalningstid.
- Du behöver aldrig lämna ut känslig information.
- Tillgång till dina fakturor.
- Möjlighet till delbetalning.