Låga priser med snabba leveranser beställ före 13 och vi skickar idag med billigt frakt

Passar XL-bläckpatroner i min skrivare?

 

Självklart!

Vem skulle inte vilja ha en större mängd bläck i en patron till ett lågt pris? På Refillbutiken erbjuder vi endast XL-patroner. Det betyder: mer bläck, för mindre pengar jämfört med originalet.

Men man tror ofta att XL-printer ink är enorma jämfört med vanliga patroner.

En ofta ställd fråga är om våra svarta och färgade XL-skrivarpatroner passar i skrivaren.

Svaret: ja! Vi förklarar det för dig nedan.

-------------------------------------------------------------------------------

Vanliga frågor om våra XL-patroner

Fråga: Passar 'XL'-patroner i min skrivare?

Ja, våra egna XL-patroner passar alltid i din skrivare!

Fråga: Finns det mer bläck i 'XL'-patroner?

Ja, det finns mer bläck i våra XL-patroner. Skillnaden ligger inte i storleken på patronen... utan det är helt enkelt mer bläck i den.

Fråga: Sparar jag med 'XL'-patronerna?

Ja, du sparar med våra patroner (och toner). Du betalar mindre för våra egna märkespatroner jämfört med en original patron. Och alla våra patroner är helt fyllda innehållsmässigt. Därav namnet 'XL'.

Fråga: Är varje patron en "XL" patron?

Varje patron vi erbjuder är en "XL" patron, vilket innebär att alla patroner vi erbjuder är ordentligt fyllda med bläck.

Vad är skillnaden mellan "normala" patroner och XL-patroner?

En XL-patron har samma storlek som en vanlig patron. Så var inte rädd för att storlekarna på vårt eget märke XL-patroner är mycket större än de faktiskt får plats i skrivaren; de passar lika bra och placeras i skrivaren på samma sätt som originalet.

Skrivaren kan inte skadas av våra patroner. Det är naturligtvis viktigt att du placerar rätt typ av patron i din skrivare.

Skillnaden mellan vanliga patroner och vårt eget märke XL-patroner ligger inte i storleken, utan i innehållet i patronen. Våra XL-patroner innehåller många fler ml bläck.

Det kan i princip jämföras med ett glas vatten. Denna kan fyllas till hälften, men kan också fyllas helt. Storleken på glaset förblir naturligtvis densamma. Detta är även fallet med vanliga patroner och våra XL-patroner: vanliga patroner är halvfyllda och våra XL-patroner är optimalt fyllda.

 

Leave a comment

Log in to post comments